Entrées / Starters
SAUMON D’ECOSSE LABEL ROUGE MARINE FACON GRAVLAX,
GUACAMOLE D’AVOCAT ET PAMPLEMOUSSE ROSE 24.50-€
Marinated Red label of Scottish salmon as Gravlax with avocado guacamole and grapefruit
Poisson, moutarde
FRAICHEUR DE CRABE AU CITRON VERT, CONCOMBRE ET FINES HERBES FRAICHES
SUR REMOULADE DE CELERI 27.50-€
Fresh crab tartare lime, cucumber slice and fresh herbs with celeriac
Œuf, crustacés, moutarde, celeri
BELLE SALADE MIXTE VEGETARIENNE 15.00-€
Mixte vegetarian salad
Moutarde
CROQUETTES DE CREVETTES GRISES DE ZEELAND
SAUCE BISQUE, CITRON ET SALADE D’HERBES 27.00-€
Croquettes of Zeeland small shrimps, bisque sauce, lemon and herbs salad
Œuf, crustacés, arachide, gluten (blé), moutarde
PRESSE DE LEGUMES CONFITS A LA PROVENCALE, RILLETTE DE SARDINE
CRUMBLE DE PARMESAN 20.00-€
Homemade summer provencale vegetables terrine with sardine rillette sand Parmigiano crumble
Poisson, gluten (blé), moutarde, lactose
VITELLO TONNATO TRADITIONNEL, ROQUETTE ET CÂPRES 22.00-€
Œuf, poisson, moutarde
CARPACCIO DE BŒUF, PESTO, ROQUETTE ET PARMESAN 20.00-€
Beef carpaccio with pesto, Parmigiano and Arugula
Lactose, moutarde
Poissons / fish course
DOS DE CABILLAUD ISLANDAIS CUISINE FACON « DUGLERE »
PUREE GRAND-MERE 41.00-€
Iceland back of cod fish cooked in butter with shallot and white wine sauce
Poisson, lactose, sulfite
DORADE ENTIERE SIMPLEMENT GRILLEE, ECRASE DE POMMES DE TERRE
SAUCE VIERGE AUX AROMATES 36.00-€
Whole grilled sea Bream, mashed potatoes with sauce vierge
Poisson, lactose
COCOTTE DE SCAMPIS FLAMBES ET RÔTIS,
CAROTTES ET CELERI AUX EPICES DOUCES ET ESTRAGON 34.00-€
Raosted scampis in a cocotte with celeriac and carrots, spicy sauce with tarragon
Poisson, lactose, celeri
Viandes / meat course
SUPREME DE VOLAILLE FERMIERE DORE AUX ASPERGES ET PLEUROTES,
PUREE GRAND-MERE 33.00-€
Roasted breast of farm poultry with asparagus and oyster mushroom, mashed potatoes
Lactose, gluten (blé)
CORDON BLEU DE VEAU GARNI AU COMTE ET NOIX DE JAMBON,
SAUCE A LA CREME ET CHAMPIGNONS, POMMES FRITES ET SALADE 37.00-€
Veal cordon bleu de veau stuffed with Comté and topside ham, mushroom and creamy sauce, fries
Gluten, œuf, lactose, sulfite, moutarde
BEEFSTEAK HACHE MAISON PUR BOEUF (220gr) RÔTI,
SAUCE BEARNAISE, POMMES FRITES ET SALADE VERTE 27.00-€
Homemade beefburger with French fries and green salad, Bearnaise sauce
Œuf, gluten, arachide, moutarde, sulfite
TARTARE DE BŒUF TAILLE AU COUTEAU ASSAISONNE MINUTE
POMMES FRITES, SALADE VERTE 29.00-€
Beef filet tartar, homemade last-minute seasoning, French fries and salad
Gluten, œuf, moutarde, sulfite
PAVE DE FILET DE BŒUF « IRISH PRIME »
AU POIVRE VERT ET FLAMBE AU COGNAC
POMMES FRITES, SALADE VERTE 42.50-€
Irish Prime beef filet,flambé Cognac and Green Pepper sauce,
French fries and salad
Gluten (blé) moutarde, œuf, lactose, sulfite
Les fromages et desserts / Cheese and Sweet
PLATEAU DE FROMAGES AFFINES DE LA MAISON MONS 17.-€
cheese board plate
Lactose
LA FAMEUSE CREME BRULEE A LA GOUSSE DE VANILLE
Our famous home-made crème brulee with vanilla
Oeuf, lactose13-€
NOTRE MOUSSE AU CHOCOLAT,
TUILE DE GRUé DE CACAO
Our chocolate mousse with thin crispy caramel and chocolate nibs
Oeuf, lactose, gluten (blé), fruit à coque (amande) 13-€
PAVLOVA AUX FRUITS ROUGES,
CREME LEGERE A LA VANILLE ET SORBET
Light and crispy baiser filled with red fruits and vanilla cream
Oeuf, lactose 13-€
LA TARTELETTE AUX FRAMBOISES, CREME CHIBOUST ET SORBET
Raspberries pie with chiboust cream and sorbet
Oeuf, lactose, gluten (Blé), fruit à coque (amande) 13-€
SABLE BRETON AUX FRAISES DE SAISON,
MOUSSEUX A LA MASCARPONE ET SORBET
Shortbread with strawberries and creamy mascarpone mousse
Oeuf, lactose, gluten (blé), fruit à coque (amande) 13-€