Entrées / Starters

SAUMON D’ECOSSE LABEL ROUGE MARINE FACON GRAVLAX,
SEMOULE DE CHOU-FLEUR CRU ET GRAINE DE CHIA, EMULSION CITRONNEE 24.50-€
Marinated Red label of Scottish salmon as Gravlax with cauliflower tartar and lemon cream
Poisson, lactose

FRAICHEUR DE CRABE AU CITRON VERT, EMULSION DE FENOUIL
REMOULADE DE CELERI 27.50-€
Fresh crab tartare lime, fennel cream and fresh herbs with celeriac
Œuf, crustacés, moutarde, celeri

CROQUETTES DE CREVETTES GRISES DE ZEELAND
SAUCE BISQUE, CITRON ET SALADE D’HERBES 27.00-€
Croquettes of Zeeland small shrimps, bisque sauce, lemon and herbs salad
Œuf, crustacés, arachide, gluten (blé), moutarde

FOIE GRAS DE CANARD MAISON, TOAST CROUSTILLANT,
CONFITURE D’ASPERGES 30.00-€
Homemadeduck liver terrine, crispy toast and asparagus marmelade
Gluten (blé), sulfite, oeuf

VITELLO TONNATO TRADITIONNEL, ROQUETTE ET CÂPRES 22.00-€
Œuf, poisson, moutarde

TARTARE DE BŒUF AUX HUÎTRES, CREME DE RAIFORT, CAVIAR AVRUGA
ET ŒUF DE CAILLE 24.00-€
Beef tartar with oyster, horseradish cream, caviar Avruga and quail egg
Lactose, moutarde, mollusque, oeuf

Poissons / fish course

DOS DE CABILLAUD ISLANDAIS CUISINE FACON « DUGLERE »
PUREE GRAND-MERE 41.00-€
Iceland back of cod fish cooked in butter with shallot and white wine sauce
Poisson, lactose, sulfite

DORADE ENTIERE SIMPLEMENT GRILLEE, ECRASE DE POMMES DE TERRE
SAUCE VIERGE AUX AROMATES 36.00-€
Whole grilled sea Bream, mashed potatoes with sauce vierge
Poisson, lactose

COCOTTE DE SCAMPIS FLAMBES ET RÔTIS,
CAROTTES ET CELERI AUX EPICES DOUCES ET ESTRAGON 34.00-€
Roasted scampis in a cocotte with celeriac and carrots, spicy sauce with tarragon
Poisson, lactose, celeri, fruit à coque (noix de coco)

Viandes / meat course

SUPREME DE VOLAILLE FERMIERE DORE, HARICOTS VERTS ET CHAMPIGNONS,
PUREE GRAND-MERE 33.00-€
Roasted breast of farm poultry with green bean and mushroom, mashed potatoes
Lactose, gluten (blé)

CORDON BLEU DE VEAU GARNI AU COMTE ET NOIX DE JAMBON,
SAUCE A LA CREME ET CHAMPIGNONS, POMMES FRITES ET SALADE 37.00-€
Veal cordon bleu de veau stuffed with Comté and topside ham, mushroom and creamy sauce, fries
Gluten (blé), œuf, lactose, sulfite, moutarde

LES FAMEUSES BOULETTES DE VEAU « A LA LIEGEOISE »
PUREE GRAND-MERE, SALADE VERTE 30.00-€
The famous veal meatballs à la « Liégeoise » Grandma style mashed potatoes and salad
Gluten (blé), œuf, arachide, moutarde, sulfite

TARTARE DE BŒUF TAILLE AU COUTEAU ASSAISONNE MINUTE
POMMES FRITES, SALADE VERTE 29.00-€
Beef filet tartar, homemade last-minute seasoning, French fries and salad
Gluten (blé), œuf, moutarde, sulfite

PAVE DE FILET DE BŒUF « IRISH PRIME »
AU POIVRE VERT ET FLAMBE AU COGNAC
POMMES FRITES, SALADE VERTE 42.50-€
Irish Prime beef filet,flambé Cognac and Green Pepper sauce,
French fries and salad
Gluten (blé) moutarde, œuf, lactose, sulfite

Dessert ou fromage / Sweet or cheese course

PLATEAU DE FROMAGES AFFINES DE LA MAISON MONS
cheese board plate
Lactose 17-€

LE PARFAIT GLACE A LA NOIX DE COCO
Iced coconut parfait
Oeuf, lactose, fruit à coque (coco) 13-€

NOTRE MOUSSE AU CHOCOLAT,
TUILE DE GRUé DE CACAO
Our chocolate mousse with thin crispy caramel and chocolate nibs
Oeuf, lactose, gluten (blé), fruit à coque (amande) 13-€

LE BABA BOUCHON AU RHUM,
CREME CHANTILLY ET FRUITS ROUGES
Baba with Rum and red fruits with home-made whipped cream
Oeuf, lactose, gluten (blé) 13-€

LA TARTELETTE AUX FRAMBOISES, CREME CHIBOUST ET SORBET
Raspberries pie with chiboust cream and sorbet
Oeuf, lactose, gluten (Blé), fruit à coque (amande) 13-€