Notre menu

∞   MENU LUNCH DU 10 AU 14 DECEMBRE 2018 ∞

34 Euros

 

– Entrées/Starters–

 

Crème Dubarry, chantilly, noisettes et petits croûtons dorés au beurre

Dubarry cream soup, whipped cream, hazelnuts and buttered small croutons

 

OU/OR

 

Tartare de saumon d’Ecosse aux agrumes et coriandre

Scottish salmon tartar with citrus and coriander

 

 

 

– Plats/Main Courses –

 

Filet de maigre doré sur une fondue aux poireaux, pommes de terre persillées

Cod fish filet roasted on melted leeks, boiled potatoes with parsley

 

OU/OR

 

Paleron de veau longuement cuit dans son jus carottes et petit paris, purée Grand-Mère

Veal chuck slowly cooked in carrots and mushrooms juice, mashed potatoes grandma style

 

 

 

– Desserts –      

Trilogie de fromages

Cheese platter

                                                                                                                   

OU/OR

 

Brownie aux noix et chocolat servi tiède, crème anglaise

Warm brownie with nuts and chocolate, custard